39 Santierului Street, 120226
BUZAU, ROMANIA
Tel.: +40-238-725 500
Fax: +40-238-710 779

Despre noi

Infiintata in anul 1925, BETA are mai mult de 95 ani de experienta in domeniul industriei petroliere & a gazelor & rafinare.

INDUSTRIA CHIMICA, PETROCHIMICA, RAFINARII: Recipienti sub presiune, cuptoare, rezervoare, decantoare, schimbatoare de caldura, reactoare, constructii metalice, containere clor lichid, instalatii pentru separare gaze- montate pe sasiu tip SKID, coloane cu talere si umplutura.

INDUSTRIA CELULOZEI SI HARTIEI: Filtre, defibrilatoare, transportoare, amestecatoare, compensatori lenticulari metalici.

PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR: Electrofiltre umede si uscate, filtre cu saci sau cartuse, filtre rotative, recipienti pentru clor, freon, dioxid de carbon, oxigen.

CENTRALE SI PUNCTE TERMICE: Schimbatoare de caldura, rezervoare, degazoare, filtre ionice, compensatori lenticulari metalici.

INDUSTRIA ENERGETICA: Schimbatoare de caldura, fierbatoare, echipamente pentru centrale nucleare, sisteme de conducte pentru hidrocentrale, compensatori lenticulari metalici.

Istoric
 

1925 – In actuala locatie, “Ateliere de Intretinere a Caii Ferate” a fost infiintata in zona industriala a orasului Buzau, avand un numar de 19 angajati.

1940 – Compania devine “Ateliere Cai Ferate de Lucrari Speciale”

1945 – Numele s-a schimbat in “Ateliere Speciale”

1951– Compania devine “Intreprindere Echipamente Cai Ferate”, ajungand la un numar de 900 angajati.

1961 – Numele se schimba in  “Uzina Mecanica Buzau”

1973 – Compania se reorienteaza, schimbandu-si principala activitate si de asemenea numele in “Intreprindere Mecanica de Utiliaj Tehnologic”. Incepand astfel sa produca si echipamente pentru industriile chimica, petrochimica, alimentara, metalurgica si alte industrii din acest domeniu.

1975 – Asociindu-se cu “ Intreprinderea de Echipament Metalurgic”, devine “Intreprinderea de Echipament Tehnologic”, cea mai mare companie din tara la momentul acela (peste 7000 de angajati), crescand gama de produse si devenind un remarcabil furnizor de echipament tehnologic pe piata externa. 

1986 – Se imparte in doua companii, actuala companie pastrand numele (“Intreprinderea de Echipament Tehnologic”), cu peste 4500 angajati, tot ramanad cea mai mare intreprindere din tara.

1991 – Schimba numele in BETA, pastrand in mare parte domeniul de activitate pana in prezent.

Detalii
 
Profil BETA
 

Infiintata in anul 1925, BETA are mai mult de 95 ani de experienta in domeniul industriei petroliere & a gazelor & rafinare.

Incepand cu proiectare, aprovizionare si fabricare, BETA este bine cunoscuta in lume ca furnizor de:

-  vase sub presiune

-  schimbatoare

-  coloane

-  vase stocare

-  camere de decompresie

-  unitati Skid

-  butoaie clor lichid

-  cuptoare

-  compensatori lenticulari

-  filtre

-  structuri metalice sudate 

-  tamburi de abur 

Detalii
 
Date & Inregistrari

Cu mai mult  de 230 de angajati calificati, BETA a atins o cifra de afaceri de 14 mil Euro/an si o capacitate de productie de 6000 tone/an.

Produse la comanda: 

BETA produce toate tipurile de vase din otel carbon, otel slab/mediu/inalt aliat, otel inoxidabil, otel placat. 

Calcul mecanic al echipamentelor se face cu ajutorul PV Elite, iar proiectarea cu ajutorul AutoCAD LT2009.

Procesul nostru de fabricatie este controlat de project manageri (Microsoft Office Project), de asemenea compania are un Sistem Integrat de Gestiune a Datelor (CLARVISION).

 

Detalii
 
Facilitati
 

BETA este echipata cu cele mai noi masini, si datorita echipamentelor tehnologice Compania este axata pe livrarea de constructii de echipamente sub presiune de o inalta calitate pana la 150 tone pentru fabrici petrochimice, chimice si electrocentrale.

Facilitatile actuale ale companiei includ cuptor de tratament termic, o cabina speciala pentru sablare si vopsire,  valt propriu, masina control numeric (CNC), masina de taiat si presa hidraulica.

Materiale utilizate: otel carbon, otel slab/mediu/inalt aliat, otel placat, otel inxodabil si materiale placate.

Detalii
 
Managementul Calitatii, Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale
 

BETA aplica un Sistem de Management al Calitatii si Mediului, respectand cerintele standardului ISO 9001 :2015 si cerintele standardului ISO 14001 :2015, ISO 45001: 2018, precum si cerintele celorlalte norme si reglementari aplicabile produselor.

Detalii
 
 1 2 Next »