39 Santierului Street, 120226
BUZAU, ROMANIA
Tel.: +40-238-725 500
Fax: +40-238-710 779

Facilitati

BETA este echipata cu cele mai noi masini, si datorita echipamentelor tehnologice Compania este axata pe livrarea de constructii de echipamente sub presiune de o inalta calitate pana la 150 tone pentru fabrici petrochimice, chimice si electrocentrale.

Facilitatile actuale ale companiei includ cuptor de tratament termic, o cabina speciala pentru sablare si vopsire,  valt propriu, masina control numeric (CNC), masina de taiat si presa hidraulica.

Materiale utilizate: otel carbon, otel slab/mediu/inalt aliat, otel placat, otel inxodabil si materiale placate.

 

ECHIPAMENTE UNIVERSALE : poduri rulante- capacitate maxima 20 tone (greutate maxima de ridicare 32 tone cu poduri duble) ; ghilotina, instalatii de debitare cu plasma, ferestraie mecanice cu banda, masina debitare autmoata CNC cu oxygaz si plasma, masina de bordurat funduri din tabla.

INSTALATII PENTRU DEFORMARE : presa hidraulica de putere maxima 900t permite ambutisarea fundurilor eliptice si sferice pana la Ø2200 mm ; valturi pentru roluit table pana la grosimi de 35 mm, cu diametru minim de 450 mm si lungime de 2800 mm.

ECHIPAMENTE DE SANFRENARE : masini de sanfrenare avand lungimea maxima de lucru 12000 mm, strunguri normale si verticale cu diferite performante tehnice ( strung carusel Ø4300 CNC ) ;

ECHIPAMENTE DE SUDURA : echipament pentru sudura automata sub strat de flux si placare cu banda, echipament pentru sudare :  WIG, MIG, MAG- MAG-STG-ST, echipament de sudare cu plasma si microplasma, echipamente pentru sudure manuala oxi-gaz.

CUPTOARE PENTRU TRATAMENTE TERMICE : cuptoare orizontale cu gaz, lungimea vetrei : 15 500 mm, latime : 4 400 mm, inaltime: 4 500 mm, temperatura maxima 900°C. 

 

Toate testele sunt facute de personalul calificat al societatii.

Metode NDT: Control Ultrasonic (UT), Masuratori de Grosime (Ug), Examinare cu Lichide Penetrante (LP), Examinare cu Pulberi Magnetice (MT), Examinare cu Raze X (Rx)- subcontractat.

Metode Distructive: Incercari Mecanice, Teste Tehnologice, Analiza Metalografica si Analiza Chimica.

Galerie poze